Bezorging & verzendkosten

Bezorgen door PostNL in Nederland

Levertijd bezorgen: Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 2 a 3 dagen bezorgd! De levertijd aanduiding van een boek is alleen geldig voor thuisbezorgen door PostNL binnen Nederland en geldig voor boeken met deze status.

Wij verzenden binnen 48 uur het grootste deel van de artikelen. Als artikelen een langere levertijd hebben zal de koper via de webshop bij het bestellen hiervan op de hoogte gesteld worden. Uiterlijk zal het product binnen 30 dagen na bestelling worden geleverd. Is dit niet mogelijk (bestelling tijdelijk niet op voorraad) of is er om een andere reden vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten te annuleren.

Heeft u meer dan een artikel besteld en is een gedeelte van de bestelling nog niet leverbaar dan wordt het leverbare artikel meteen verzonden en de overige artikelen worden nagezonden. Nabezorgen van een deelbestelling komt voor rekening van DichterbijKunst.

 

Verzendkosten

Verzendkosten
boeken overig
Nederland €4,10 € 6,95
Belgie € 8,00 € 8,95

U wilt uw bestelling laten bezorgen buiten Nederland?

Wilt u het artikel in het buitenland laten bezorgen dan dient u bij de vermelde levertijd in de webshop het aantal dagen voor verzending via PostNL op te tellen. Exacte Levertijden buitenland kunt u hier raadplegen.

Levering België: op werkdagen voor 23.00 uur besteld, binnen vijf werkdagen geleverd.

Bestellingen verstuurd naar het buitenland bevatten helaas geen ‘Track & Trace’-code.

Levering met PostNL

Post NL_Web _512pxWij verzenden standaard alle zendingen met PostNL als pakketpost of brievenbuspakket.

Pakketten worden over het algemeen later op de dag bezorgd dan de brievenbuspost. De postbode zal altijd twee bezorgpogingen doen waarna het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde postkantoor kan worden afgehaald. De postbode zal bij afwezigheid ook een poging doen het pakket bij de buren af te leveren. Dit komt in de praktijk zeer vaak voor. Hij is verplicht hier schriftelijk melding van te maken, maar het wordt nogal eens vergeten.

Heeft u de bestelling niet ontvangen, neemt u dan contact op met info@dichterbijkunst.nl.